Geslaagde klantendag WFA bij Sanadome Nijmegen

In navolging van de zeer geslaagde klantendag in november 2012 heeft Wijnen Financieel Advies vorige week donderdag wederom een informatiedag gehouden voor zijn klanten, dit maal in het prachtige Sanadome te Nijmegen.
Georganiseerd tezamen met BVR advies mochten we ca. 120 belangstellende verwelkomen die geboeid hebben geluisterd naar de gastsprekers.

De presentatie van Mark Egging over BHAG, je Big Hairy Audacious Goal als ondernemer, een levendige presentie met veel interactie, werd gevolgd door een presentatie van drs. Loek Hermans, VVD fractievoorzitter in de Eerste Kamer, die zijn visie gaf over het ondernemersklimaat in Nederland.

Na een korte onderbreking gaven Gert Jakobs (voormalig topwielrenner en analist van tour de France) en Maurice Graaf (ex profvoetballer van VVV, Roda Jc en NEC) een hilarische duo presentatie; Zonder Meesterknecht Geen Succes.
Beiden gaven aansprekende en grappige anekdotes uit hun topsportverleden, waarbij het belang van goede en gemotiveerde medewerkers in een onderneming centraal stond.

Aansluitend werd er nog veel gediscussieerd en lang na geborreld.