Nieuws

Eindejaartips voor particulieren

28.11.2023

Welke fiscale veranderingen met betrekking tot uw privésituatie kunt u verwachten? Welke fiscale zaken moet u nog voor het einde van het jaar regelen?
Lees verder.

Eindejaarstips voor directeuren-grootaandeelhouders

08.11.2023

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Tijd om na te gaan of u als directeur-grootaandeelhouder op fiscaal gebied nog in actie moet komen. Lees verder.

Prinsjesdag 2023

05.10.2023

Op prinsjesdag zijn de nieuwe belastingplannen voor 2024 bekend gemaakt.
Veel voorstellen zijn al eerder aangekondigd. Hier vind je de belangrijkste voorstellen van het belastingplan en de aanvullende wetsvoorstellen voor het MKB op een rijtje: Lees verder.

Managementrapportage, dè adviestool voor elke ondernemer !

18.04.2014

Bedrijfsrapportage

De consultancy van Wijnen Financieel Advies is zeer uitgebreid;

Periodiek controleren wij uw administratie en maken een bedrijfsrapportage op, door middel van het zelf ontwikkelde programma EasyRepo. Deze Managementrapportage geeft u een overzichtelijk en duidelijk beeld van alle financiële feiten: omzetten, kosten, winstpercentages, kengetallen etc.. Cijfers worden vergeleken met voorgaand jaar en met begrotingen, dan wel budgetten.

Daarnaast geven enkele overzichtelijke grafieken uw extra inzage over de ontwikkelingen in de loop van het jaar en in relatie tot voorgaand jaar.
 

Lees verder.